sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Nahkainen vanha matka-arkku


Kotiimme on löytänyt matkansa uusi "kaluste": vanha nahkainen matka-arkku. Se osui silmiini eräässä vanhoja huonekaluja myyvässä varastossa ja kiinnitti lähtemättömästi huomioni. Arkulle ei varsinaisesti ole sopivaa tilaa nykyisessä asunnossamme, mutta tiedän täsmälleen, kuinka haluan rakentaa tilan sisustuksen sen ympärille. Sitten joskus, kun sille on oikea paikka. 

Matka-arkku on juuri sopivan kokoinen sohvapöydäksi, 60x110cm. Se on päällystetty luonnonvärisellä nahalla, yksityiskohdat ovat hopeista metallia ja sisäpuoli on verhoiltu sinivalkoisella kuvioidulla paperilla. Sisällä olevan logon mukaan matkalaukku on kai valmistettu Brasiliassa vuonna 1961.


4 kommenttia:

 1. Ihana, just niin hyvän värinenkin! Täällä kans kierreltiin pitkästä aikaa kirppareita ja mukaan lähti 50-60 luvun Askon vanha lepotuoli. Nyt sitten pitäis alkaa opettelee verhoilua... Saas nähdä miten likan käy :)
  Terkut täältä kalsean sateisesta Suomesta! -K-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sateista täälläkin...
   Askon vanha tuoli kuulostaa hyvältä ja "löydöistä" tulee aina ihan lapsellisen innostuneeksi! Joko kangas on valittuna tuoliin?

   Mukavaa viikkoa :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Anna. Olisi harmittanut myöhemmin, jos olisin jättänyt arkun kotiuttamatta. (aina pitää olla selitys puoliturhille hankinnoille...)

   Kesäistä viikkoa sinne!

   Poista