sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Mökin aarteitaIsovanhempieni mökki on myynnissä ja tarkoitus olisi jättää seuraaville asukkaille myös mökin irtaimisto. Piipahdin viime viikonloppuna napsimassa muutaman esineen ja huonekalun turvaan :) Ja tässä siis kuvasatoa muutamasta saaliistani.

Osalla tavaroista on suurta tunnearvoa ja siksi mukaani päätyi pino isoäitini tekemiä saviastioita, kuvissa näkyvä vihreä isoisoäitini puinen kynttilänjalka sekä keltaiset tuolit. Nuo keltaiset tuolit olivat isovanhempieni ihka ensimmäiset huonekalut. Tuolloin tuolit olivat puun väriset. 70-luvulla ne saivat pintaansa ihan veikeän keltaisen sävyn. Päätin kuitenkin poistaa tuon maalin pois ja katsoa mitä alta paljastuu. Keltainen voi olla ehkä turhan ärhäkkä väri meidän sisustuksessa...Ja pidän enemmän ihan puun väristä. Toinen tuoleistakin oli kärsinyt melkoisesti mm. olemalla sahapukki!!! Näistä tuoleista varmaan lisää myöhemmin...
 
 
 
 


1 kommentti:

  1. Noiden tuolien alkuperä kiinnostaa kovasti. Löysin yhden tiikkisen todella priimakuntoisen. Numero näkyy hyvin , mutta leima oli aika haalistunut. Numero on 628. Mikähän tehdas näitä on valmistanut?

    VastaaPoista