maanantai 27. tammikuuta 2014

YöpöytäVihdoin olemme siis saaneet tavaroita purettua muuttolaatikoista ja mikä ihaninta se valtava tyhjien muuttolaatikoiden röykkiö on viety pois! Meidän kaaos alkaa onneksi olemaan takanpäin ja toivotan Neiti S:lle tsemppiä! :)

Tavarat täällä meillä kuitenkin etsivät lopullista paikkaansa. Ne on nyt aseteltu jonnekin, mutta ihan kaikkeen en ole tyytyväinen. Alkaa tuntumaan, että jotkin tavarat saisivat lähteä. Pitäisi vain ensin löytää tilalle jotain muuta (tiedän ehkä kyllä mitä!)...niin ja ehkä asiasta pitäisi mainita myös tuolle toiselle jotain. Tai sitten vain toimin kaikessa hiljaisuudessa. Kokemuksesta tiedän, että muutokset huomataan hyvin harvoin...

Yöpöydät ovat uusimpia hankintojamme. Betoniset Beta -jakkarat toimivat yllättävän hyvin yöpöytinä. Vaikka ovatkin matalat sängyn korkeuteen verrattuna. Mutta toimivat kuitenkin...Ja mikä mahtavinta niille ei kasaannu mitään turhaa! Vain tärkeimmät. Yöpöydän lamppuina toimivat Work-valaisimet, jotka taitavat jäädä ihan vain lepäilemään jakkaroiden päälle, eikä asennetta katosta roikkumaan. Lisäksi seinään nojailee supertärkeä keskimmäisen piirtämä muotokuva äidistä :) 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti