perjantai 24. tammikuuta 2014

Perjantai: sohva & sisustuslehdet


Perjantaita toivotellaan täältä sohvan nurkasta shaaliin kääriytyneenä! Piti tehdä lyhyemmän työpäivän jälkeen kaikkea reissujen takia rästiin jäänyttä arkipuuhaa, mutta sitkeä flunssa veti sohvalle chillailemaan matkoilta mukaan tarttuneiden lehtien kanssa. Oikeastaan ihan jees :-)

Pinossa odottelee niin ruotsalaisia, norjalaisia, tanskalaisia kuin amerikkalaisiakin sisustuslehtiä. Jenkkilehdistä luettavana on Elle Decor ja Dwell: ne ovat varmaankin runsaasta amerikkalaisesta tyylistä ne kaikkein moderneimmat sisustuslehdet. Pohjoismainen tarjonta on taas hyvin samankaltaista, mutta toki maakohtaiset erot huomaa. On muuten hassua, kuinka helposti usein erottaa pelkästään sisustuksesta, minkä maalaisesta asunnosta on kyse. Arvailuleikistä kuvia katsomalla onkin tullut itselleni pöhkö harrastus... Norjalaisessa Bonytt-lehdessä oli kiva juttu tanskalaisen pariskunnan kodista, joka omistaa vintagekalusteliike Dansk Mobelkunstin. 

Meillä on siis edelleen aivan kaaos muuton jäljiltä: en ole tehnyt mitään asian hyväksi. Pitäisi katsoa mitä tarvitsee vähän korjausremontoida ja tarttua sitten toimeen. Huvittavaa on kuitenkin, että kun ottaa ihan lähikuvia, niin blogin puolelle ei välittyisi ruma sekamelska ollenkaan. Sohvalla istuessani nappasin alla olevat kuvat: valokuvat pystyvät valehtelemaan PALJON! Huomenna tulossa sitten aitoja & kamalia "behind the scenes" otoksia muutama nykyisestä kodistamme muuttolaatikoineen yms...

Muutama joulu sitten ystävältä saatu kynttilälyhty ja nyt ystävien tuoma myrtti.
Taustalla koiran tähystystuoli fleecepeittoineen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti