perjantai 31. tammikuuta 2014

Perjantaipiristys: väriä tekstiileissäMuutaman edellisen päivityksen kuvien sävytys on ollut jotenkin niin harmaavoittoinen, että piti laittaa vähän väriä perjantaihin. Avasin yhden sisustustekstiililaatikoista ja tyytyväisenä otin esille villashaalit. (vanhassa talossa aika hyödyllinen tuote näillä pakkasilla...) Tarkoitukseni oli nostaa ne ulos pakkaseen tuulettumaan, mutta nappasin muutaman kuvan ensin, kun tavarat odottelivat hetken nurkassa jotenkin melkein huutavan kirkkaina. Koirakin kävi ihmettelemässä joko tuttuja tuoksuja, kirkkaita värejä tai sitten se toiveikkaana kuvitteli pehmusteiden olevan hänelle viikonlopun kunniaksi... 
Muutama julistetaulukin tuli purettua kääreistään: pitäisi vain keksiä sopiva paikka näille tästä kodista.

P.S. Lupaan vähitellen opetella tarkemmin kameran säätömahdollisuuksia: nytkin superkirkkaat värisävyt näköjään "paloivat".  Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Onpa kauniita ja pirteän värisiä torkkupeittoja! Neutraalit sävyt kirkkaiden rinnalla pitävät kuitenkin kokonaisilmeen hillittynä. Onpa kiva nähdä, miltä teillä näyttää sitten kun saatte tavarat paikoilleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Meillä käytetään näitä peittoja todella paljon, varsinkin illalla sohvalla oleskellessa. Hetki vielä menee, että saadaan tavarat paikoilleen: remppamies pääsee vasta reilun kuukauden päästä meitä auttelemaan. Viikonloppua!

   Poista
 2. Ihana väripläjäys!
  K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neutraaleja perusjuttuja on kiva piristää vähän värillä :-)

   Poista