torstai 23. tammikuuta 2014

Inspiroiva New York

Paluumuuton todellisuutta ja vaativana purkamista odottavia muuttolaatikoita paettiin muutamiksi päiviksi New Yorkiin; tammikuisesta reissusta tänne on muodostunut jo traditio... Parasta antia täällä mielestäni on maisemat & tunnelma: suurkaupungin vilinää ja hyvin erilaisia kaupunginosia. Sisustuksellisesti Amerikka ei ehkä ole ihan minun juttuni, mutta toisaalta sitten New Yorkin kaltainen metropoli antaa mielikuvia ja fiiliksiä, jota voi tuoda sisustukseen. Ja onhan Soho ihan superviehättävä kaupunginosa: voi vain kuvitella, minkälaista olisi asua siellä vanhassa loft-asunnossa :-)

Aina yhtä vaikuttava Brooklyn Bridge...

...ja kiertelyä kaupungilla, varsinkin Sohossa...

...Sohossa on paljon ihania lounaspaikkoja ja ravintoloita illaksi...


Tai sitten illalla voi antaa Broadway-musikaalin viihdyttää; Motownin rytmit veivät vauhdilla läpi yli kaksi ja puoli tuntia pitkän huikean shown!


Viimevuoden New York-tunnelmia sekä sisustusliikevinkkejä löytyy täältä.

2 kommenttia:

  1. Nykkiin pitäisi taas päästä! Hienoja kuvia Brooklynin sillalta. Eikö siellä ollutkaan supertalvi, kuten uutisissa on kerrottu vai olitteko siellä juuri nyt? Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä NY on makea paikka :-) Ei ollut tietoakaan paukkupakkasista tai lumimyräkästä; palasimme tiistaina takaisin Suomeen. Itsekin olimme vähän ihmeissämme... Viikonloppua!

      Poista