torstai 30. tammikuuta 2014

Edistystä muuttoprojektissa: yöpöydät

Edellisen päivityksen kuvat olivat jotenkin niin toivottomia, että piti raportoida myös edistysaskelista muuttopuuhissa! Tänään töistä tullessani mies oli kaivanut esille autotalliin varastoidut yöpöytämme (Muuramen kaksoset) ja roudannut ne yläkerran makuuhuoneeseen. 60-lukulaisista laatikostoista oli naputeltu sokkelit irti ja niihin oli kiinnitetty pyörät. Pyörät jäivät yli viime viikolla kaatopaikalle viedystä, muuten jo aivan räjähtäneestä kierrätyshyllystä. Edistystä!

Yövalona toimii edelleen Artemiden Tolomeo Mini, jonka olen hankkinut joskus opiskelijaboxiini. Eli ikää valaisimella on jo ainakin yksitoista vuotta! Muistan kuinka aikoinani haaveilin valaisimesta ja miten hienolta tuntui se sitten vihdoinkin kantaa kaupasta kotiin. (Nettikauppa ei ollut vielä niin suosittua kuin nykyään...) Jos nyt olisin hankkimassa valaisinta yöpöydälle, niin valinta kallistuisi varmaan Lampe Grasin tai Bestliten valaisimiin.


Yöpöydältä puuttuu edelleen kaikki siinä normaalisti majailevat laatikot & pikkujutut; ne ovat pakattuna vielä muuttolaatikoihin. Mies oli kuitenkin asetellut paikoilleen valaisimen, lattialla olleen lehtipinon sekä sängyn viereen vanhat villakangastöppöset. Meille on perheeseen selkeästi tullut uusi sisustaja!! ...onpa tämä outoa...
Illalla yöpöydälle eksyi vielä suklaalevy, kun tein työjuttuja sängyllä nököttäen. Juu, lupasin vähentää makeansyöntiä, mutta kaikki isot jutut on syytä tehdä harkiten ja vähitellen.... Ja onhan tuo vahingossa kaappiin unohtunut suklaalevy pakko syödä ennen kuin se vanhenee; eikö?
P.S. Tosi hyvää tämä tumma suklaa, maku on melkein hedelmäinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti