tiistai 9. heinäkuuta 2013

Yöpöydällä
Yöpöytänäkymä viimeisenä illalla ja ensimmäiseksi aamulla. Liian vähän säilytystilaa, joten tavaroita ajelehtii ympäriinsä. Korujen kuuluisi olla laatikoissa, mutta ne on niin paljon helpompi vain asettaa kynttilävadille... Laatikkopinot koittavat ratkaista säilytystilaongelmaa, mutta pinosta harvoin jaksaa kaivaa oikeaa säilytyslaatikkoa ja laittaa tavaroita sinne. Mutta; onhan arkipäiväiset asetelmat toisaalta aika ihania ja kauniita!

4 kommenttia:

 1. Mistä rannekorut on ostettu? Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Tiikkikulhossa olevat hopeaniittiset on joko Malene Birgerin tai Day Birger Mikkelsenin jotain vanhempaa mallistoa ja leveä hopeinen ranneke on lahja; teetetty tamperelaisessa korusepänliikkeessä nimeltä Nagual.

  VastaaPoista
 3. Pinot ovat ihanan näköisiä, mutta hankalia käytännössä juurikin tuon takia, että niihin ei jaksa laittaa edestakaisin tavaroita, sekä siivous on hankalaa. Itsellänikin pieni asunto ja miljoona pinoa :D Kivan näköinen blogi, paljon ihania kuvia!

  http://learningtosee-tanja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Hei, olet aivan oikeassa sen siivouksenkin suhteen: aina pölyssä. Meillä on tällä hetkellä vain niin niukasti säilytystilaa, että on ollut pakko siirtyä tähän pinosäilytykseen. (Ylimääräisestä tavarastahan ei millään voi luopua...)

  VastaaPoista