keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Olutpulloja sisustukseen

Otsikko olisi voinut olla mieheni kirjoittama... Tai ehkä sellainen, joka olisi saanut hänetkin kiinnostumaan sisustamisesta :-) 

Viikonlopun ohjelmaan kuului tietenkin kirppistelyä. Tällä kertaa kierros oli todella kattavan perusteellinen usealla kirpparilla. Tuntuukin, että olen löytänyt ystävästäni vähintään yhtä "hullun" kirpputorien koluajan; saatan jäädä jopa kakkoseksi! Löytöjä teimme melkein pienen autollisen verran, niistä muista myöhemmin lisää.

Suloiset vanhat Tuborgin pullot ovat siis myös kirpparilta. Hintaa hurjat viisi kruunua sisältäen uudet kumitiivisteet! Pullot saattavat jäädä vain koristeeksi, mutta suunnittelin kyllä käyttäväni niitä öljypulloina keittiössä. Saavat huoletta jäädä työtasolle näkyville... Pullojen hinta oli mielestäni naurettavan edullinen, varsinkin kun lauantaina Beau Marchee-liikkeessä käydessämme silmiimme osui samat pullot kahdensadan kruunun hintalapulla varustettuna!!! Hullua. Tyyliin sopiva vanha olutlaatikko on myös kierrätyslöytöjä ja palvelee nyt palautuspullokorina.
8 kommenttia:

 1. Voi kun pääsis Tanskan kirpputoreille! No, löysin kyllä viime viikolla mökkipitäjämme kirpputorilta ihanan korituolin : )
  Kiva betonitausta valokuvissa.

  VastaaPoista
 2. Betonitausta on meidän takapihan portaat :-)
  Luulen, että juuri pikkupaikkojen hiljaisemmilta kirppareilta tekee ne parhat löydöt. Onnea uudelle tuolille!

  VastaaPoista
 3. Kumpa oppisin itsekkin koluamaan kirppareita, en ikinä tunnu löytävän mitään! Ja vielä Tanskassa, kyllä kelpaisi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti siinä menee hetki, että oppii löytämään sopivaa tavaraa kirpparilta. Mutta sitten kun pääsee kirpputorien makuun, niin niihin jää koukkuun :-)

   Poista
 4. Koska se kirppis pidetään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   Näillä kirppareilla käyn usein:

   http://www.hubanehome.blogspot.fi/2013/05/kirppisloytoja-kotiin.html

   Poista
 5. Hienoja löytöjä! Laatikko varsinkin on ihanan pirteä, ja samalla rosoinen .)

  VastaaPoista
 6. KiitosKatja! Yllättäen tämä kirppislöytö oli miehenkin mieleen :-)

  VastaaPoista