maanantai 8. heinäkuuta 2013

Vierashuone

Vieraiden oma rauhallinen nurkkaus
Jalkavalaisin: Artemide Tolomeo Mega
Maljakko: kirppikseltä Tanskasta, lakanat: Luhdan reilun kymmenen vuoden takaista mallistoa (kestää!!)
Sohvapöytä: Valanti "Oiva" lyhennetyillä jaloilla, matto: Suomesta mukana tuotu vintage kelim 

Vanhan kelimmaton maanläheisiä värejä
Yöpöytä: vanha kiinalainen jakkara, valaisin: vuokraisäntämme vuosia vanha Le Klint

Vierashuoneellemme oli taas käyttöä viime viikonloppuna, kun alakerrassa yöpyi ystäväpariskuntamme  Suomesta. Onneksi asunnossamme on kätevä majoituspaikka; näin saamme helpommin ihania ihmisiä houkuteltua luoksemme visiitille :-) Meillä isäntinä ainakin oli taas aivan supermukava viikonloppu ja ehdimme tehdä vaikka mitä. Vierailukohteista myöhemmin lisää.

Vierashuone saattaa nimenä olla liian hieno huoneellemme; se on samalla myös työhuoneeni ja varasto. Tärkeintä kuitenkin on, että ystäville on oma rauhallinen tila lomailla luonamme. Vierashuone sijaitsee talomme kellarissa ja siksi siellä on aina tunnelmallinen valaistus pienten ikkunoiden takia. Tilan ollessa kokonaan valkoinen ei luonnonvalon vähäisyys kuitenkaan mielestäni haittaa. Tila on kalustettu osittain mukanamme tuomilla huonekaluilla sekä osittain täältä Ikeasta ja paikallisesta Huutiksesta hankituilla tavaroilla. Hyväkuntoinen ja mukava Ikean vuodesohva esimerkiksi löytyi muutamalla kympillä käytettynä. Sisustus on siis vähän keräilyerä, mutta silti ihan toimiva kokonaisuus.


2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan rauhallinen värimaailma. Vierashuone on ulkomailla asuessa aika ehdoton :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka! Meilläkin oli asuntoa etsiessä se ehdottomana hakukriteerinä ja huone on ollutkin kyllä kovassa käytössä.

      Poista