sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Simply Chocolate -tyylikästä suklaataOlen joskus ennenkin tainnut mainita, että rakastan makeaa ja etenkin suklaata.... Makunautinnon tekee vieläkin ihanammaksi visuaalisesti houkutteleva pakkaus. Tässä taas hyvä esimerkki: Simply chocolatin suklaakonvehdit kauniissa pakkauksessa. Niin grafiikkaan, sanaleikittelyyn kuin materiaaleihin on panostettu: I like! Täydellinen tuliaisidea varsinkin niille, jotka ovat aina vierailuilta tyylikkäästi vähän myöhässä. Nämä suklaat kuitenkin toi viime viikolla poikenneet ystäväni ja he olivat aivan aikataulussa ;-)

2 kommenttia:

 1. Oi että mikä tuliainen, suklaa toimii aina!

  Saanko antaa teille yhden kehittämisidean? Teitä on kaksi kirjoittajaa, mutta lukija ei aina pääse kärryille kumpi on äänessä. Voisiko teidän esittelyä jotenkin selkeyttää ja postauksessa aina olisi selkeästi kumpi tekstin on tuottanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Kerttu!

   Kyllä, suklaa toimii aina. :-)

   Kehittämisideat ovat tervetulleita ja tuo kyseinen on käynyt meilläkin ohimennen mielessä. Pyydän tietotekniikka-asioissa meistä parempaa "Suomen osastoa" lisäämään molemmille omat kirjoittajatunnukset; tulevat sitten kai joka postauksessa näkyville alapalkissa... Kiitos vinkistä.

   Poista