torstai 11. heinäkuuta 2013

Terassi

Vihdoin terassimme on valmis! Tosin paljon on vielä puuhaa ja hankittavaa: terassia ympäröivät koristekivet ja osa noppakivetyksestä puuttuvat, valkoinen tai harmaa markiisi on ostoslistalla kuten myös uudet puutarhakalusteet ja kukkaset, grillikin joutaisi vaihtoon...Huh! Ehkäpä ensi kesänä sitten näitä investointeja :)

Terassi on huomattavasti mukavampi oleskelupaikka nurmikolle levitettyyn vilttiin verrattuna. Etelän suuntaan ja suojaisaan paikkaan rakennettu terassimme takaa oikein lämpimät olot viileämmälläkin ilmalla. Oli tämän  rakentaminen kyllä oikein hyvä päätös!

Loputtomalta tuntuvaa rakennusvaihetta...
Isoilla istuintyynyillä on kiva tehdä käsitöitä. Tässä tekeillä hartiahuivi, josta tulossa myöhemmin postausta.
Surkean pieni ruokailuryhmämme. Odotan törmääväni talomme henkeen sopiviin puutarhakalusteisiin.
Tykästyin verililjoihin...ehkä kuitenkin perinteisemmät kukkaset ensi kesänä :) Nämä vain tuntuvat sietävän hyvin kuumuutta ja auringon paistetta.

2 kommenttia:

  1. Todella kivalta näyttää, kyllä siellä kelpaa kesäpäivää viettää! Onko teillä muuten kelit suosineet? Täällä on ollut muutaman päivän tosi viileä.

    Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kerttu! :)

    Kyllä täällä Pirkanmaallakin on nyt TODELLA kylmä...Onneksi on luvattu lämmintä ja tarkenee taas ottaa aurinkoa terassilla :) Siinä loikoillessa onkin sitten hyvä suunnitella terassin viimeistelyä, kuten uusia ulkokalusteita, kukkaruukkuja jne.

    VastaaPoista