perjantai 31. toukokuuta 2013

Kirppis lähestyyKevätsiivouksen jälkeen pahvilaatikoihin kasaantui melkoinen määrä tavaraa ja vaatteita, jotka kaipaavat kipeästi uutta kotia. Lasten vaatteita, omia vaatteita, kodin tekstiilejä, esineitä ja kirjoja. Kummallista kuinka sitä turhaa tavaraa aina löytyy nurkista, vaikka en todellakaan ole mikään hamstraaja! Enkä oikeastaan ole tehnyt mitään hankintoja viime aikoina.

Varastoista löytyi myös melkoinen määrä kankaita, joista tein uudella saumurillani tyynynpäällisiä. Myyntiin myös menossa. Nämä ovat todella helppo ja nopea tehdä - varsinkin jos sattuu omistamaan saumurin. Ohjeet näiden tyynynpäällisten tekoon tulee seuraavassa postauksessani :)

Taidan laittaa myyntiin myös erän uusia sisustustavaroita kirppikselle (koreja, nuppeja, mattoja jne.). Nyt vain toivon, että mahdollisimman moni tavara löytää uuden hyvän kodin ja pääsevät jälleen käyttöön! :)

Pellavaan on jäänyt näköjään taitokset...Silitysrauta onneksi pelastaa :)

2 kommenttia:

  1. Joko kirppis on ollut?

    VastaaPoista
  2. Hei,

    Juu, tavarat kiikutettiin kesäkuun alkupuolella kirpparille. Mukava myyntipäivä ja osa ylimääräisestä tavarasta löysi uuden kodin :-)

    VastaaPoista