keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Puutarhassa alkaa tapahtumaan...

Jännittää kuinka ruukkuihin istutetut gladiolukset selviytyvät. Nämä sipulit istutin keväällä tulppaaneina, mutta eipä niistä tulppaaneiden näköisiä tullut vaan lemppareitani gladioluksia!!! Tykkäisin siis niistä kovasti. Kunpa vain ne vielä olisivat valkoisia ;)Olipa eilen taas kaunis päivä!!! Oli mahtava huomata, että puutarhassa todellakin alkaa tapahtumaan :) Minä joka onnistun lähes kaikki kasvit tappamaan tai kasvattamaan kitukasvuisina....Onneksi jotkut sinnikkäät täällä meidän pihamaalla vielä jaksavat kasvaa.

Ja ihan oikeasti joitakin kasveja olen todellakin "vahingossa" yrittänyt tuhota (punaisen viinimarjapensaan, pinkkejä ruusupuskia, helmililjoja), mutta joka kevät ne vain sinnikkäästi puskevat lehtiä ja jatkavat kasvuaan!?!?!?!?

Toivon, että tämän kesän aikana saisimme vihdoin pihan kuntoon (ollut jo 3 vuotta vaiheessa....), jotta pääsisin suunnittelemaan ja toteuttamaan istutuksia. Haaveilen ihan vain perinteisistä kasveista, jotka sopivat hyvin 1920-luvun puuomakotitalomme pihaan: pioneja, ruusuja, gladioluksia, kuunliljoja, kurjenmiekkoja... Ehkä joukkoon voisi laittaa jotain eksoottisempaakin, kuten erilaisia heiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti