tiistai 7. toukokuuta 2013

Kirppislöytöjä kotiin


Kierrätettyä sisustustavaraa kirpparilta; eikös ekologisuus ja edullisuus oikeutakin vähän shoppailemaan...? Ystäväni tietävätkin, että olen aivan innoissani taas alkaneesta Tanskan kirpputorikaudesta ja sunnuntaiaamut alkavat aina kotona ollessani kipparivisiitillä. Niin vaikuttunut olen paikallisten kirppareiden tarjonnasta, että koitan nyt vakuuttaa teidätkin siitä aina välillä kirjoittelemalla löydöistäni. Eli jos matkasuuntana on Köpis ja kirppikset kotona kiinnostavat edes vähän, niin tsekatkaa tarjonta täältä.

Vierailemisen arvoisia kirppiksiä, joihin on helppo tulla:
*perjantaisin ja lauantaisin "antiikkikirppis" Thorvaldsens Pladsilla
*lauantaikirppis Fredriksbergissä kaupungintalon takana
*sunnuntaikirppis Charlottenlundin juna-aseman parkkipaikalla
*sunnuntaikirppis Svanemollen juna-aseman viereisellä parkkiksella

Niin, ja metallikorihan on tarkoitus olla pari tälle :-)

2 kommenttia:

  1. Onpa kiva kori! Tanskassa on varmaan kirppiksellä ihania juttuja, tiikkiesineitä ym. Täällä Bremenissäkin löytää designtavaraa ihan polkuhintaan, mutta vaatetarjonta on toisaalta aika surkeaa. Joskus tuntuukin, että voisin kirjoittaa blogia pelkistä kirppislöydöistä ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riikka! Kiva, että blogia lukee joku "sukulaissielu"... Täällä ihmiset kyllä aika hyvin tunnistavat designtavaran, mutta toisaalta tarjontaa on niin paljon, että se pitää hinnat kohtuullisina. Ei täälläkään vaatteet kaikkialla houkuttele, mutta muutamat kirppikset ovat kyllä oikeita aarreaittoja. Näillä kirppiksillä monet vaateteollisuuden parissa työskentelevät myyvät mallikappaleita ja myös muotihullut leidit siivoavat kaapeistaan edellisen kauden merkkivaatteet :-) Mukavaa päivää Bremeniin!

    VastaaPoista