sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Ruotsalaisista sisustuslehdistä

Nappasin Ruotsin halki ajaessamme huoltamolta mukaan uusimmat numerot muutamasta ruotsalaisesta sisustuslehdestä. En malttanut odottaa pidempään, vaan pikaselailin lehdet läpi laivalla... Muutama artikkeli kiinnitti heti huomioni lehdistä, suurimmaksi osaksi houkuttelevien kuvien takia.


Residence-lehden sivuilta bongasin makean näköisen keittiön. Tilaa ei nimittäin heti ensi katsomalta tajua edes keittiöksi! Olen joskus aikaisemmin nähnyt saman valokuvan, mutta nyt oli mielenkiintoista päästä kurkkaamaan koko kotiin; berliiniläisen galleristi Karena Schuesslerin vanhaan kerrostaloasuntoon.

Samassa lehdessä oli myös artikkeli kauniista vanhasta talosta Helsingborissa, jonka ruokasalissa oli aika huikeat kattokoristelut. Residencen nettisivuille ei ollut vielä päivitetty kuvia uusimmista kirjoituksista, mutta niitä etsiessäni löysin jutun muotialalla työskentelevän Nina Bergströmin kodista; vanha kerrostaloasunto, jossa yhdistetty modernia & runsasta, tummaa & vaaleaa sekä uutta & vanhaa. Aika hauska ja naisellinen sekoitus!

Kuvia Nina Bergstömin kodista, julkaistu Residence-lehden numerossa 1/2012

Elle interiörin sivuilla taas pääsin vierailulle yhteen meidän naapuruston taloista! Lehdessä oli kuvattuna lifestylemerkki Day Birger & Mikkelsenin omistajien koti Hellerupissa. Nyt sitten tiedän miltä talossa näyttää sisällä, kun kuljen koiran kanssa ohi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti