maanantai 21. tammikuuta 2013

Metsäkylän navetta

Metsäkylän navetta, Hämeenlinna
Tein pikapyrähdyksen, jo varmasti monen tuntemaan, Metsäkylän Navettaan perheen viikonloppumatkalla. Silti oli pakko napsia muutamia kuvia ja jakaa ne teille kaikille :)

Navetasta löytyy huikea valikoima tarvikkeita vanhan talon sisustamiseen, kunnostukseen ja remontointiin. Ovia, ikkunoita, lamppuja, saranoita, lukkoja, kahvoja, koukkuja, takkaluukkuja... Joukossa on myös vanhoja sisustustavaroita kuten jakkaroita, opetustauluja, vaakoja ja maitotonkkia, jotka käyvät mielestäni mainiosti modernimpaankin taloon ja sisustukseen. 

Vanhoja lamppuja ja lasipulloja
Vanhoja rautaisia uuninluukkuja
Kauniisti patinoituneita maitotonkkia
Navettaan kuuluu myös toinen rakennus, jossa myydään Domus Classica -tuotemerkkiä (saatavilla myös verkkokaupasta). Domus Classica -tuotteet ovat uusia, tehty vanhaa kunnioittaen. Idea on oikein hyvä - kaikkea vanhaan taloon sopivaa kun ei aina tahdo löytyä oikeasti vanhana. Tarjolla oli mm. takkatarvikkeita, maaleja, oven kahvoja, lamppuja...

1920-luvun omakotitaloomme Metsäkylän navetasta löytyi siis vaikka mitä! Mutta aikaa oli aivan liian vähän, jotta olisi ehtinyt penkomaan tavaroita tarkemmin. Jotain kuitenkin tarttui mukaani...Marseille oliivisaippua kimpaleet!

Marseille saippuaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti