maanantai 14. tammikuuta 2013

DIY Taidekokeiluja


Selailin eräänä päivänä Elle Decoration lehteä ja kiinnitin huomiota alla olevaan mainokseen. Sivulla mainostetaan Louis Poulsenin Doo-Wop valaisimia. Kivoja ja saatavilla on useita herkullisia värejä! Tosin huomioni ei kiinnittynyt näihin valaisimiin vaan taustalla oleviin tauluihin...

Louis Poulsen, Doo-Wop valaisimia ja taidetta taustalla.
Vihdoinkin saisin isot kehykset käyttöön, jotka jo muutaman vuoden ovat odotelleet esille pääsyä. Tuumasta toimeen...Kipaisin kellarista nämä kolme mustaa kehystä ja paketointitarpeistani ruskeaa paperia. Kaivelin ruokahuoneen takan tuhkaluukusta hiiliä ja lasten liitutaulutarpeista vähän vihreää liitua. Ja tässä tulos!

Hiili- ja liitutaide odottavat asennusta seinälle.
Täytyy myöntää, että en todellakaan ole taitava tässä hommassa! Enkä taida edes olla ihan näin modernin taiteen ystävä. Ideana lähinnä oli se, että tarvikkeet olivat valmiina ja värit sointuvat kivasti olohuoneeseemme. Tämän lisäksi taideteokset on helppo vaihtaa. Tarkoituksena olisikin, että seuraavat luomukset syntyisivät lasten käsistä. Uskon, että heille on jännitävää valita omat hiilet tuhkaluukusta, jonne normaalisti on ehdoton pääsykielto!

Huippua oli, että en maksanut taidekokeilustani yhtään mitään! Kehykset oli poistettua markkinointimateriaalia eräästä liikkeestä, paperia löytyy aina nurkista ja hiilikin oli omasta takasta. Hieman tosin pelottaa tämän muutoksen saavan aikaiseksi sen, että vähän jotain muutakin pitää sisustaa...löysin jo ihan kivat uudet sohvapöydät :)

1 kommentti:

  1. Loistava idea ja noi on hienot taulut, WOW! Aivan ihania ovat myös noi Heidi K. tekstiilit!

    VastaaPoista