perjantai 19. huhtikuuta 2013

Vuokra-asunto nro 2

Huonekorkeus on valtava! Tässä vaatimaton ulko-ovi rappukäytävään...
Ihastuin eteisessä nojanneisiin remonttimiesten puutikkaisiin. Ja lattia oli TOOOSI kiva.
Vuokraisännän lamppu näyttää olohuoneessa naurettavan pieneltä...se oli oikeasti VALTAVA (ainakin 1,5 m halkaisija) ! Ja huoneessa oli silti tilaa ja korkeutta jäljellä.
Keittiön lattia odottaa vielä remonttimiehiä...
Toinen "pikkuisista" vessoista...Yhdessä nurkassa on vielä reilun kokoinen poreallas.

Tässä kuvia toisesta asunnosta, jota kävimme katsomassa. Jugendtyylinen 4 kerroksinen rakennus, jossa jokaiselle perheelle on oma kerroksensa. Koko talon omistaja keski-ikäinen, nuorekas ja meneväinen mies asuu ylimmässä kerroksessa. Kolmas kerros olisi ollut meille. Toisessa kerroksessa asuu miehen vanhemmat ja ensimmäisessä kerroksessa vuokralla oleva lapsiperhe. Nyt tuossa "meidän" asunnossa asusteli joku yksinäinen nuorimies, enkä siksi viitsinyt napsia ihan joka huoneesta kuvia. Voi apua! Kyllä tämä poika olisi vähän tarvinnut naisen apua....tai vaikka äitiään! :)

Hintatasoltaan nämä vuokrakämpät ovat jonkin verran meidän hintoja edullisemmat. Ja asunnot ovat oikeasti todella hyvässä kunnossa! Tämäkin asunto oli melkein remontoitu (keittiön lattia vielä odotti uusimista). Vuokraisäntä kertoi melko varovaisesti lämmitys ja muista kuluista, jotka tulevat vuokran päälle. Piti meitä lähinnä hulluina, kun totesimme näiden kulujen kuullostavan erittäin kohtuullisilta ja että Suomessa lämmitämme omakotitaloamme sähköllä!

Suuri plussa oli että taloa vastapäätä oli kivijalassa erittäin suosittu leipomo. Vuokraisännän hammaslääkärikin kuulema ajelee joka aamu tähän kyseiseen leipomoon 10 kilometriä väärään suuntaan, jotta saa aamupalansa. Siis oikein viihtyisän oloinen alue lähellä kaupunginpuistoa ja keskustan shoppailumahdollisuuksia. Hyvät kulkuyhteydet, superkivan oloinen vuokraisäntä, rempattu kämppä ja mahtavat neliöt - olisin ollut valmis muuttamaan vaikka heti! :)


2 kommenttia:

  1. Ihana asunto! Jos vielä vuokraisäntäkin on mukava, muuttaisin oitis tuonne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, tämä oli IHANA! Jos nyt jotain miinusta tästä asunnosta haluaa hakemalla hakea, niin se oli saunan puuttuminen. Tosin, eiköhän sitä jonkin aikaa pärjäisi ilmankin...

      Poista