tiistai 16. huhtikuuta 2013

Ravintola Fiskebaren -kalaa rouheassa sisustuksessa


Ravintolavinkkinä vaikka keväällä tai kesällä Köpikseen suuntaaville: Kodbyens Fiskebar. Ravintola sijaitsee vanhalla ns meatpacking distrisct-alueella ja samoilta nurkilta löytyy myös paljon muitakin ravintoloita ja baareja. Olen aiemminkin tainnut mainita jotain tästä paikasta, mutta tykätään siis kovasti :-) Ruoka on hyvää (nimensä mukaisesti kalapainotteista) ja sisustus mielenkiintoinen. Mukavaa Fiskebarenissa on myös se, että illan myötä ravintola muuttuu baariksi ja muutenkin täällä on elämää & happeningiä eikä jäykkää fine dining-meininkiä. Välillä on tietysti ihanaa syödä fiininminkin...

Ravintolan sisustuksessa on säilytetty alkuperäisiä elementtejä ja pinnat on jätetty rosoisiksi & rouheiksi. Interiööri jatkaa tavallaan ikkunoistakin näkyvää teollisuusmaisemaa. Ravintolan suunnittelusta on vastannut Space Copenhagen.

Ruoka tosiaan on pääasiassa mereneläviä, mutta taitaa listalta löytyä hätävarana kunnon pihvikin. Paikan kalaperunat tarjoillaan oikeaoppisesti ja hauskasti sanomalehteen käärittynä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti