lauantai 2. maaliskuuta 2013

Huolettomat kotieläimet

Mäyräkoira sohvalla vahdissa.
Nuorin lapsistamme sai todella kivoja synttärilahjoja! Niistä on äidillekin iloa, ennen kuin poika päättää lähteä maailmalle... Joukossa oli mm. yläkuvassa loikoileva söpö mäyräkoira, Muuton E 27 valaisin, Aj Designletters mukeja ja muuta ihanaa pikkumiehen pukeutumiseen, leikkimiseen ja ruokailuun liittyvää. Osaa lahjaideoista olikin  toinen meistä kirjoittajista esitellyt aiemmin blogissamme. :)

Meille ei ole koskaan tulossa lemmikkiä - ainakin  niin olen vahvasti päättänyt. Meitä taitaa olla jo ihan tarpeeksi...ja hoitohommat jäisivät kuitenkin lopulta minulle. Sen sijaan voisin mielelläni kyllä ottaa sohvallamme vahtivan Sian mäyräkoiran lisäksi vaikka isommankin joukon vaikka Zünyn nahkaisia lemmikkejä!! Kilon painava pieni ovistopparihippo voisi olla kiva ja hintakin on vielä ihan kohtuulinen (n. 50 €). Jätti-Zünysta saakin sitten jo pulittaa enemmän, parhaimmillaan - tai pahimmillaan, jopa 1000 €:a.

Zünyn minieläimiä kirjahyllyllä.

Lisää suloisia ja huolettomia lemmikkejä...
Enkä kyllä yhtään vastustelisi, vaikka jokin alla olevistakin päättäisi asettua asumaan meille. Nämä nahkaiset eläimet ovat todellinen taidonnäyte. Ne on työstetty yhdestä ainoasta nahanpalasta?!??!!? Ja ilmeisesti hyvin vaikea löytää tänä päivänä. Niitä nimittäin valmisti saksalainen Deru-niminen yritys 60-luvulla eli todellista vintagea siis! Hintaa tosin näille löydöille tulisi melko paljon; esim korkeammasta kiraffista (38 cm) pyydetään reilua 1 100 €:a.


Derun upeaa kädentaitoa, norsuja ja kiraffeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti