torstai 7. maaliskuuta 2013

DIY neule

Löysin superihanaa alpakka -lankaa (Viking Eco-Alpaca) ja halusin välillä tehdä itselleni jotain. Ensimmäinen ajatus oli tehdä norjalaisneule mallilla, jota olen jo kauan himoinnut aloittavani, mutta aina on tullut jotain muuta...Kuten nytkin! Lueskelin nimittäin Kalastajan vaimo -blogia, jossa oli kiva ohje ainaoikein neuleesta. (Tarkempi ohje löytyy tästä). Niinpä sitten päädyinkin tämän neuleen tekemiseen ja norjalaisneule jäi jälleen odottamaan omaa vuoroaan...Ehkäpä kirjoittelen siitä sitten joskus myöhemmin.

Lopputulokseen olen oikein tyytyväinen: tarpeeksi lämmin, mutta ei hiostavan kuuma, hyvin istuva ja venyminen ei haittaa ollenkaan vaan saa neuleen näyttämään entistä paremmalta. Työ oli melko nopea tehdä ainaoikein neuleen ja isojen puikkojen (nro 5-6) ansiosta! Oikein sopiva myös aloittelevalle neulojalle! :)

 Uusi neuleeni ja niin hottikset revityt farkut (H&M).

2 kommenttia:

  1. Kalastajan vaimo-blogi vaikuttti varsin mielenkiintoiselta. Mitä muita käsityö-blogeja suosittelet?

    VastaaPoista
  2. Seurailen aktiivisesti eri lankavalmistajien sivustoja, kuten Drops Design,
    Lanagrossa (Filati), Phildar, Rowan...Sekä kuuluisien suunnittelijoiden sivuja (Debbie Bliss, Erika Knight).

    Suomalaisia blogeja käyn katselemassa aina silloin tällöin mm. 50 Villapeikkoa on kiva sivusto. Ulkomaalaisista blogeista seurailen One Pretty Thing, How About Orange ja B By White. Pinterestiin kannattaa kirjoittaa hakusanaksi knitting blogs...löytyy varmasti kivoja blogeja!
    Netissä surffailuun ei juurikaan ole aikaa (minulla kun on nuo kolme pientä lasta), joten otan ilolla vastaan vinkkejä hyvistä blogeista! :)

    VastaaPoista