tiistai 12. helmikuuta 2013

Viikonlopun kirpparilöydöt

Viikonloppuna käväisin Hämeenlinnassa Wetterhoffin Wanhan Kutomon talon toimijoiden vanhan tavaran tyhjennysmyynnissä. Wetterhoffin historiasta sen verran, että vuonna 1885 Fredrika Wetterhoff perusti nimeään kantavan työkoulun. Wetterhoffin historia on jo siis 125 vuotias ja nykyään Wetterhoff -brandin omistaa säätiö, jonka tehtävänä on säilyttää ja ylläpitää käsityökulttuuria sekä muotoilua. Wetterhoffin talossa toimii luovien alojen yrittäjiä, ihana tunnelmallinen kahvila ja myymälä, jossa on tarjolla mm. laadukkaita kauniita lankoja.

Tyhjennysmyynneistä olisi löytynyt vaikka mitä! Vanhoja kankaita, nauhoja, pitsejä, nappeja, astioita, kirjoja, lehtiä...

Kotipihan kaivuutöistä löytyneet (hieman vieläkin likaiset) pullot ja joitakin "uusia" Wetterhoffin myyjäisistä.


Tällä kertaa mukaani tarttui pätkä vanhaa ripsinauhaa sekä vanhoja lääkepulloja jatkamaan kokoelmaani. Löysimme lääkepulloja pihaltamme rakennustöiden yhteydessä, kuten varmasti moni muukin on tehnyt kaivaessaan vanhaa pihamaata. Lääkepullot ovat kivaa pientä sisustustavaraa ja lasten aina kesäisin keräämät suloiset kukkakimput sopivat varmasti hyvin näihin pulloihin. Muuten ne saavat koristaa hyllyjämme ihan vain tuollaisenaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti