keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Lasikupuasetelmia

Lasikuvuilla saa aikaan mielettömiä asetelmia. Kupujen sisään voi kätkeä vaikka mitä kivaa pientä...tai vähän isompaa. Koristeita voi vaihdella nopeasti ja helposti vuodenajan ja juhlien mukaan: jouluna kuusenkoristeita, havunoksia ja kynttilöitä, pääsiäisenä munia, kesällä kedon kukkia ja pieniä vanhoja lääkepulloja, syksyllä kurpitsoita, värikkäitä lehtiä, halloweenina pääkalloja, talvella kuivuneiden kasvien oksia...

Lomamatkoilta tekee usein hienoja löytöjä mm. simpukoita, oksia, käpyjä, kiviä ja sulkia. Itse suosinkin näitä luonnosta löytyviä materiaaleja. Tällä hetkellä oman lasikuvun alle kätkeytyy metsästä kerättyjä auringon harmaaksi paahtamia männynkäpyjä.  

Vasemmanpuoleista kupua en kyllä uskaltaisi nostaa...Kuvat Pinterestistä.
Hehkulampuista tehty hauska asetelma. Kuvun alle voi laittaa vaikka itse sahatun puukiekon. Lasikuvut myös sellaisenaan ovat näyttäviä. Kuvat Pinterestistä.
Männynkäpyjä lasikuvun alla.
Sitten vain viinipullonkorkkeja säästämään...Kuvat Pinterestistä.
Tätä asetelmaa ei ehkä kannata jättää lastenhuoneeseen pienten käsien ulottuville...

2 kommenttia:

  1. Näin eilen yhdessä paikallisessa liikkeessä (Fog) käydessäni ihan mielettömän kokoisen lasikuvun, jonka alle oli laitettu iso orkidea-asetelma....jäi vähän houkuttelemaan :-)

    VastaaPoista