maanantai 18. helmikuuta 2013

By Nordin perustajan koti

Tanskalaisen sisustusmerkki By Nordin perustajan Hanne Bertzenin kodin kuvat saavat aloittaa tämän viikon. Suunnittelijan kotia asustaa Hannen lisäksi mies ja kolme tytärtä. Asunnossa on hulppeat 280 neliötä ja se sijaitsee näköjään ihan meidän kotikulmilla Hellerupissa. ...tällä kertaa en kuitenkaan tiedä, mikä talo on kyseessä...

Lankkulattiat, valkoiset seinät ja korkeat huoneet: hyvä tausta sisustukselle. Tuoleina tanskalaisia klassikoita, katossa Tom Dixonin kuparivalaisin ja pehmentäviä rustiikkisia yksityiskohtia.


By Nord-merkkihän taitaa olla tunnetuin printtityynyistään sekä rouheista materiaaleista. Värimaailma on varsinkin mainoskuvissa hyvin mustavalkoinen ja usein aika intensiivisen tummakin. Siksi ehkä oletin, että koti ei olisi ollut näin loistavan valoisa, -ei ollenkaan tummanharmaiksi maalattuja seiniä tai enempää mustia kontrasteja. Koti on rauhoittavan valkoinen yhdistettynä mustalla tehostevärillä pienissä yksityiskohdissa sekä lämpimällä puulla. (Kuvat tanskalaisen Femina-lehden sivuilta.)


Yksinkertaisia linjoja ja valkoista, tekstiilit tuovat lämpöä. Bestliten ja Tom Dixonin lamput valaisevat.
Naisellisia yksityiskohtia...

MUKAVAA VIIKKOA!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti