perjantai 8. helmikuuta 2013

Washi teippi

En ole pitkään aikaan ostanut leikkokukkia ja haaveilinkin niiden ostamisesta tulevan ruokakauppareissun  yhteydessä. Toiveeni toteutui odotettua aikaisemmin, kun appivanhemmat poikkesivat kylässä ja toivat ison nipun tulppaaneja! Mahtavaa :) Leikkokukat ovat kiva piristys päivään...Jopa lapsetkin osaavat arvostaa niitä!

Tulppaaneja washi-teipillä koristellussa lasimaljakossa. Teippi piilottaa mainiosti mielestäni häiritsevän veden rajan.

Teippailin tylsän lasimaljakon ympäri muutaman kierroksen washi teippiä. Teippailu onkin ollut jo jonkin aikaa kovin suosittua. Ja todella, en ihmettele yhtään! Tätähän voi käyttää melkein mihin vain ja useampaan kertaan. Teippi on helppo katkaista, mutta on hyvinkin kestävää pituussuunnassa. Se ei juuri repeydy pois otettaessa, eikä tahmaa! Ja sitä voi käyttää jopa uudelleen! Teippi on valmistettu riisipaperista ja sitä myydään useimmissa askartelukaupoissa. Ja onpa jotkut liikkeet ihan vain keskittyneetkin näiden myymiseen, kuten Teippitarha.

Lisää teippailuideoita löytyy Pinterestistä. Hillittömiä ideoita! Aion kokeilla vanhojen peiliovien teippailua....Ainakin tuon oven, joka johtaa lastenhuoneeseen :)

Teipein koristelu peiliovi.
Lamppuja pahvista ja teipistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti