sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Marmoria, marmoria!

Välillä jotain muutakin kuin New York-fiiistelyä :-)
Poikkesin Kööpenhaminassa sijaitsevassa Rue Verte-liikkeessä (joka muuten nykyään on muuttunut kokonaan sisustus- tai lifestyle-liikkeeksi myytyään loput vaatteet pois) ja bongasin siellä taas yhdet nykyisistä valaisinsuosikeistani: Nevvvorksin Material Pendantin, josta olen jo aiemminkin maininnut. Haluaisin jonnekin roikkumaan kokoelman näitä valaisimia eri materiaaleissa, mutta nyt niille ei yksinkertaisesti ole paikkaa...

 ...tällä kertaa huomioni kuitenkin kiinnitti valaisimien ympärille tehty asetelma: kaikki oli marmoria! Olenhan tiennyt, että marmori on nyt IN, mutta en oikeastaan ole ajatellut asiaa sen enempää. Materiaalina se ei koskaan nimittäin ole ollut mun juttuni... ainakaan suurina määrinä. Aloin nyt kuitenkin kiinnittää marmoriin huomiota enemmän ja sitähän on tällä hetkellä ihan kaikkialla!


Tanskalaisen Ferm Livingin mallistosta löytyi hauska marmorikuvioinen tapetti sekä tyynynpäällinen - kova oli muuttunut pehmeäksi. Tyynynpäällinenkin oli tällä hetkellä täysin loppuunmyty eli kai se on uskottava: marmori on tosiaan taas in!


Alla olevat kuvat ovat vanhasta "fiiliskansiostani" ja näissäkin on sattumalta marmoria. Alunperin olen tallentanut kuvat kai hauskojen kalusteyhdistelmien ja kivojen ajattomien huonekalujen takia.
(tällä en tarkoita oudon näköistä metallipatsasta pöydällä...)


Tuotekuvat valmistajien: NevvvorksRestoration HardwareHayFerm LivingFritz HansenKnoll
Valokuvat sisustuksista ovat vanhasta kansiostani; en valitettavasti löydä enää alkuperäistä julkaisupaikkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti