tiistai 26. marraskuuta 2013

Ystävillä herkuttelemassa


Lauantain laatuaikaa ystävien illallispöydän ääressä herkutellen, ihanaa! Tämän keittiön padoille oikein odottaa kutsua; tarjotussa ruoassa on aina jujua ja makua. Tässä talossa molemmat laittavat ruokaa ja tällä kertaa rouva oli löytänyt kivan thaikkusalaatin reseptin minulle aiemmin tuntemattomasta blogista: Kipparin morsian. Ruokailu päätettiin creme bruleella ja keskustelun lomassa vielä läjällä suklaata. Illan menu oli seuraavanlainen:

maa-artisokkakeittoa pekonilla & pekaanipähkinällä
thaimaalaista lihasalaattia ja jättiravunpyrstöjä chilillä & valkosipulilla
creme brulee granaattiomenalla
suklaata

Voi kuinka mielettömän hienon näköinen on granaattiomenan siemenkota; jouluista punaista ja vesivärimäistä pintaa. Pitäisi muistaa välillä kuvailla ruoka-annoksiakin, mutta kun yleensä on niin malttamaton maistamaan ettei muka ehdi... 

2 kommenttia:

  1. Illan menu vaikutti herkulliselta! Ja lihasalaatti on nyt kokeilulistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin on suunnitelmissa testata reseptiä itse. Ja ruoka oli herkullista! :-)

      Poista