keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Valoa pimeään


Pimeä päivä, mutta Casa Shopissa kivasti asetellut George Nelsonin Bubble-valaisimet (1947) tekivät hyvälle mielelle. Tästä liikkeestä löytyy toki paljon muutakin mieltä inspiroivaa sisustusjuttua..

4 kommenttia:

 1. Meillä taisi olla tuollainen Bubble-valaisin vanhassa asunnossamme. Harkitsin tarkkaan ja moneen kertaan mutta sitten vein sen vain kierrätykseen koska siinä oli lommo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Lampun materiaali on tosiaan aika herkkää ja selvä lommo kyllä vähän vie koko idean pois lampusta, kun valo paljastaa sen niin selvästi :-( Ja on se hyvä, jos ei turhaan jemmaa "varalta" sekundatavaraa varastoon. (meillä on ollut vähän kaikkea varastossa odottamassa tuunausintoa, mutta nyt olisi tarkoitus tehdä raivausoperaatio)

   Poista
 2. Upea valaisinryhmä! Olisi kyllä kiva päästä kiertelemään Köpiksen sisutuskauppoja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuollaiset ideat ja installaatiot on parasta sisustusliikkeissä. Tuotteet Köpiksen sisustusliikkeissä on hyvinkin samoja kuin kaikkialla muuallakin, mutta tykkään siitä, kuinka tuotteet ovat esillä ja miten kokonaisuus on valittu. Hintatasokaan ei valitettavasti ole syy hullaantua sisustusostoksilla Köpiksessä.
   Jos ja kun suuntaat Juutinmaalle ostoksille, niin voin laittaa vinkkilistaa :-)

   Poista