lauantai 23. marraskuuta 2013

Tapettipohdintaa tuulikaappiin


Vanhempieni rivarin remontti etenee tasaisesti. Värimaailma on heidän makunsa mukaisesti hyvin valkoista & neutraalia ja yksityiskohdat niukkoja. Aikaisemmassa asunnossa heillä ei ole ollut voimakkaita värejä tai näyttäviä tapetteja, joten äitini halusi nyt tämän remontin yhteydessä vähän irroitella! Haaveena oli kuviollinen tapetti jonnekin... Mietin tapetille toimivia seiniä asunnosta; en halua, että se on liian hallitseva yksityiskohta ja rajoittaa kaikkea muuta sisustamista sekä kaluste- ja tekstiilivalintoja. 

Tapetointiin löytyikin täydellinen seinä: eteisen tuulikaappi! Tila on pieni ja ankea, joten se kaipasi piristystä. Tapetilla tunnelmaa saa helposti muutettua, koska rajoitetun tilan vuoksi mitään kalusteratkaisuja ei voi miettiä. Ja tuulikaappihan on ensimmäinen asia, jonka asuntoon astuttaessa näkee eli se kai luo ensivaikutelmaa? Tuulikaapin lattia päällystetään joko harmaalla laatalla tai sisalmatolla, joten se määritteli osittain värimaailman. Toinen väri tuulikaapissa on beige ulko-ovi.

Tässä näytillä nyt loppusuoralle päässeitä tapettivaihtoehtoja. Osa hyvinkin paljon vanhempieni normaalista tyylistä poikkeavia, mutta tarkoituksenahan oli "repäistä". Suhteellisen pienikin kuviokoko toimii, koska tila on mitoiltaan niin niukka ja katsomisetäisyys siis lähellä. Ja valinta oli siitä hauskaa, että äiti (eikä todellakaan isäni) seuraa mitään sisustusblogeja tai edes sisustuslehtiä niin tarkalla silmällä, että joku tapeteista olisi heille jo liian tuttu tai käytetty. Eli he tekivät valintansa täysin oman maun eikä trendien mukaan.

Mukavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti