torstai 29. marraskuuta 2012

Tavaraa, tavaraa, tavaraa.... Antiikkimessut

Matkalaukkuja tai villisian pää; anyone!?!
Noista matkalaukuista saisi muuten tuunattua makean sohvapöydän...

Vauhdikkaat viisi Suomi-päivää takana! Ja varsinkin sisustusmyyjäiset, joista ainakin meille jäi hyvä mieli :-) Kivaa, että teitä oli niin paljon liikkeellä ja oli aivan mahtavaa nähdä paljon tuttuja. Kiitos! Kokemuksesta rohkaistuneena ajattelimme keväälläkin järjestää samanlaisen tapahtuman, mutta koitamme haalia vielä paaaaljon enemmän tavaraa iloksenne. Eli kannattaa pitää blogia silmällä; päivittelemme tännekin tietoja....

Alla kuvia muutama viikko sitten Kööpenhaminassa järjestetystä antiikki-ja romutapahtumasta. Happening oli lentokentän lähellä lähellä sijaitsevassa Bella Centerissä ja paikalle oli kokoontunut 725 myyjää myyntipöytiensä taakse. Tavaraa siis löytyi joka makuun! Lauantai ja sunnuntai olivat yleisölle avoimia päiviä, mutta perjantaille myytiin lippuja "ammattilaisille". Paikalla oli paljon japanilaisia ostamassa 50-luvun tanskalaista klassikkomuotoilua, norjalaisia etsimässä "halpoja" löytöjä sekä ruotsalaisia ladyjä tekemässä sisäänostoja trendikkäisiin sisustusliikkeisiin, jotka yhdistävät uutta ja vanhaa tavaraa. Törmäsin myös kahteen suomalaiseen rouvaan, jotka haalivat Suomeen verrattuna edullista vanhaa Arabiaa ostoskärryihinsä. Ja minä olin päässyt mukaan kuokkimaan kahden antiikkidiilerin kanssa; he tuntuvat adoptoineen minut oppitytökseen.

Industrial-henkistä sisustustavaraa Ranskasta ja Saksasta
Vanhoja Jielden valaisimia, saksalaisia peltilaatikoita ja
vähän hempeämmän näköistä vanhaa ruotsalaista esineistöä

Tarjolla oli tietenkin paljon tanskalaista designia: Poulsenin valaisimia, vanhoja Seiska-tuoleja ja muuta Jacobsenin tuotantoa, pieniä tiikkikalusteita ja mm. joitakin Wegnerin tuoleja. Sekalaisen romun lisäksi hallista löytyi muunmuassa ruotsalaista kotoista talonpoikaiskalustusta sekä ranskalaista romuromantiikkaa. Vanhat charmantisti patinoituneet esineet Ranskan maaseudulta tuntuvat olevan täällä nyt kovaa huutoa kuten myös industrial-tyyli.

Itse pysyin tiukkana hankintojen suhteen; mukaan tarttui vain yksi nahkainen rasia. No joo; ja tutultani hankin vanhan ranskalaisen peltilaatikon pikkutavaroille... Mutta en muuta!

P.S. Vierailin muuten Suomessa taas yhdessä kauniissa kodissa; kuvasaldoa tulossa lähiaikoina... Kiitos talon emännälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti