keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Malene Birgerin varastomyynti


Tänään suunnistin aamulla Malene Birgerin varastomyyntiin. Myynti on avoinna vain yhden päivän, klo 7-19. Tarkoituksenani oli olla paikalla heti ovien avautuessa, mutta en millään aamulla jaksanut raahautua sängystä ylös kuudelta... Olin paikalla yhdeksältä, mutta selvästi siis kaksi tuntia liian myöhässä. Olihan tavaraa isossa hallissa vielä paljon jäljellä, mutta kaikki "helmet" olivat kyllä lähteneet jo toisten shoppaajien isoihin keräilykasseihin. Tapahtuman tunnelma oli leppoisa ja kerrankin oli riittävästi tilaa liikkua sekä tarpeeksi kassoja palvelemaan. En kehdannut ottaa kuvia sisältä, kun joka puolella oli puolialastomia naisia innoikkaina sovittelemassa löytämiään vaatteita. Oma ostossaldoni oli yksi nahkavyö.

Myynti järjestettiin Fredriksbergin kauniissa kaupunginosassa, Carlsbergin vanhalla tehdasalueella. Tehdaslue on muutenkin vierailun arvoinen; mm. olutmuseo, Carlsbergin ylväät kivielefantit vartioimassa portteja ja mukava tehdasmiljöö. Ihan vieressä on Fredriksbergin lukemattomattomat kivijalkaputiikit, hyvät kahvilat & ravintolat sekä todella kaunis linnan puistoalue. Ja tietenkin Köpiksen eläintarha!


Paluumatkalla poikkesin Lagkagehusetin leipomossa. Tämä leipomo leipoo lempparipatonkini "Ciabatta fluten", mutta tällä kertaa mukaan tarttui mustikkamuffinssi.... Täällä Tanskassa voisi varmaan joka päivä vuoden ajan syödä erilaisen voitaikinaleivonnaisen ja siltikään ei olisi vielä testannut kaikkia vaihtoehtoja!


....ja leipomon vieressä oli Joe & the Juicen baari, jota en voinut vastustaa. Täältä saa hyviä smoothieita JA niitä tekemässä on ainoastaan nuoria mieshenkilöitä...... Ei hullumpi konsepti! Baareja löytyy mm. Magasin-tavaratalosta ja Rue Verte-sisustusliikkeestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti