maanantai 12. marraskuuta 2012

Rantakävelyllä inspiroitumassa

Valokuvat Tanskasta Hundestedistä Skansevejn rannalta



Napsin tuulisella rantakävelyllä ollessani muutamia valokuvia ja nyt niitä katsellessani huomasin, että nehän ovat kuin lempivärieni värikartta... Siitä inspiroituneena keräilin kuvakollaasin tunnelmaan sopivista kalusteista. Osa vanhoja tuttuja klassikoita ja toiset taas hyvinkin tuoretta muotoilua.

Muutamasta vähän tuntemattomammasta tuotteesta hieman lisäinfoa:
  • MATER "Mater table" on 2006 perustetun kööpenhaminalaisen yrityksen tuotantoa. Yrityksen visiona on luoda ajattomia ja kauniita tuotteita mahdollisimman eettisesti. Lue lisää MATER.
  • NEVVVORKS "Material pendant" valaisimenkin takana on tanskalainen firma. Material pendant lanseerattiin noin vuosi sitten ja täällä Tanskassa (ja muualla Euroopassa) se on ollut paljon näkyvillä sisustuslehdissä. Lampun juju on juuri erilaiset materiaalit; kylmät betoni ja marmori, pehmeä korkki, kotoisa puu, perinteinen terrakotta.... Tsekkaa koko valikoima nettisivuilta NEVVVORKS.  
  • JANSSEN JAMES "Stansborough pure wool knit" löytyy australialaisesta nettikaupasta. Tässä tuotteessa viehätti se, että torkkupeiton villalankaa ei ole värjätty, vaan se on aivan luonnostaan harmaata. Materiaali saadaan vain Uudessa-Seelannissa elävältä lammaslajilta, "Stansborough grey". Nettikauppa JANSSEN JAMES.

....ja pitihän herkkusuun laittaa kuvaan vielä jotain syötävääkin: Summerbirdin suklaalla ja muilla ihanuuksilla päällystetyt mantelit & pähkinät! Mmmm..... tyylikkäät ja houkuttelevat sivut löytyvät TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti