sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Vuokraisännillä

Vuokraisäntiemme talo ulkoa. Rakennus on noin 1890 -luvulta.

Täällä Saksan rintamalla on ollut kovin hiljaista...pahoittelen. On piisannut niin paljon tekemistä ja menoa, että vuorokauden tunnit yksinkertaisesti loppuvat kesken!

Vierailimme vuokraisäntiemme luona joitakin viikkoja sitten brunssilla. Vanhassa rakennuksessa on asunut rautatietyöläisiä ja asunnot ovat olleet pieniä! Koko rakennuksessa on asustellut kymmenisen perhettä. Nykyisin talo on kahden perheen asuttama. Vuokraisäntiemme puoliskossa on säilytetty paljon alkuperäistä, kuten ihanat väliovet ja  lankkulattiat. Tunnelmaa luo valtava määrä mielenkiintoisia tavaroita, vanhaa ja vähän uutta. Mikään ei ole pari toiselleen, mutta silti jotenkin toimivat hyvin keskenään. 

Rouva onkin kova kiertelemään kirpputoreja ja keräilee kaikkea vanhaa ja kaunista, kuten kuvista (pahoittelen laatua!!) näkyy. Isäntä puolestaan on paleontologi ja työ on kulkenut kotiin asti. Seinillä ja hyllyillä on uskomaton määrä tajuttoman vanhoja fossiileja. Tässä tapauksessa töiden tuominen kotiin on mielestäni TODELLA OK! :)

Seuraavalla kerralla otan kunnon kameran mukaan ja napsin myös puutarhasta kuvia. Se on aivan uskomaton! Kuin suoraan sadusta...

Brunssipöytä keittiössä.
Yläkerran takka.
Pihalta ja kirpputoreilta löytyneitä vanhoja palloja, puisia ja metallisia.
Tähän vanhaan kattokruunuun ei tule sähköä, sen tehtävä on vain yksinkerataisesti olla kaunis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti