keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tuliaispaketti ja DIY pannulaput


Perjantaina on tarkoitus suunnata uusien saksalaisten ystäviemme luokse yökylään. Luvassa on grillailua ja rentoa viikonlopun viettoa. IHANAA! Tuskin maltan odottaa :) 

Vien usein jotain itse tehtyä lahjaksi. Niin myös tälläkin kertaa. Tuliaispakettiin pakkailen handmade pannulaput, Marseille-saippuaa ja tietenkin jotain suomalaista. Mitäpä muuta kuin Marimekkoa! Sitä on täällä sopivasti saatavilla. Eräs tuttavaperheemme (vierailemme heillä USEIN) nimittäin asuu samalla kadulla, jossa Marimekon -liike sijaitsee. Piipahdinkin siellä tänään hakemassa keittiöpyyhkeen Unikko -kuosilla. Unikko sattui sopimaan kivasti väriensä puolesta paketiiin. Niin ja onhan se maailmalla tunnettu kuosi ja viettää lisäksi tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan. Onnittelut!Tänään käväisin myös lasten kanssa kerhosta tullessamme Moltkeplatzin markkinoilla (sijaitsee lähellä Marimekon liikettä) hakemassa valkoisia liljoja. Nämä olisi myös tarkoitus ojentaa perjantaina emännälle. Toivotaan, että ehtivät hieman aueta siihen mennessä.


Niin ja tässä vielä ohje pannulappujen tekemiseen. 

TARVIKKEET:
Matonkudetta, puikot (nro 6), nahkaa ja muutama iso sirkka sekä sirkkapihdit.

Luo 18 silmukkaa ja neulo aina oikeaa, kunnes työn korkeus on haluttu. Omat pannulappuni ovat noin 18 cm x 20 cm. Muista päätellä hyvin!

Leikkaa nahasta pari suikaletta (n. 1 cm leveä) ja kiinnitä pannulapun kulmaan sirkalla.


2 kommenttia:

  1. Kyllä kelpaisi vastaanottaa tuollaiset tuliaiset! Aivan ihanat pannulaput:) Hauskaa kyläilyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pannulaput on kyllä tosi helppo ja nopsa tehdä! Kumma kyllä omaan keittiööni en ole näitä vielä ehtinyt tekemään...?!? ;)

      Poista