torstai 20. helmikuuta 2014

Patalaput Tigerista


Rouva H loihti itse ihanat patalaput tuliaisiksi ystävälleen, mutta nämä versiot ovat ihan kaupasta helpolla ostetut. Poikkesin Tigerista hakemaan paperitarvikkeita ja kassajonossa odottaessa bongasin vielä nämä ostoskoriini. Mielestäni hauskan selkeät ja graafiset, mutta silti ripaus kotikutoisuutta & perinteistä henkeä. 100% kudottua puuvillalankaa ja hinta neljä euroa patalappuparille; ei paha. Kuvissa näkyvä puualusta on muuten se samainen värimallipala, jonka otin käyttöön juustoa varten pari viikkoa sitten: on ollut ahkerassa käytössä siitä asti.


4 kommenttia:

 1. No siinä lähti kyllä halvalla laput ja on kyllä nätit, hyvä tuliaisidea meille "kädettömille":) Onko tuossa Vipp:in koukussa imukuppikiinnitys?

  VastaaPoista
 2. Jep, Vipp:n koukussa on imukuppi, ei kylläkään kovin tehokas eli ihan vaan kevyille pikkujutuille...
  Mä tosiaan luulen, että jätän kudontahommat kokonaan Rouva H:lle!

  VastaaPoista
 3. Upeat! Minä vielä odottelen useamman vuoden kadoksissa ollutta neulomisinnostusta, Kaikkea kaunista saisi aikaiseksi kohtuu vähällä vaivalla, kun vain inspis löytyisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sama tilanne :-) Luulen, että kun pääsisi alkukankeudesta, niin kaikkea kivaa alkaisi aika helpolla syntymään. Osasin nimittäin ainakin ennen kutoa vaikka mitä... Nyt tarvittaisiin vielä inspiraation lisäksi aikaa!

   Poista