perjantai 28. helmikuuta 2014

Kevättä lasipurkissa


Sipulikasvi lasiruukussa: yksinkertaisen kaunista ja jotenkin niin keväistä. Kännykkääni selaillessani löysin sattumalta nämä kuvat, jotka olen räpsäissyt käydessäni jokunen viikko sitten I rosens navn-liikkeessä. Tästä liikkeestä olen kirjoitellut ennenkin täällä. Aivan mielettömän ihanasti stailattu liike täynnä kukkia ja kokonaisuutta täydentävää sisustusta. Ja mikä parasta, koko liikkeen sisustus, värimaailma ja tunnelma vaihdetaan säännöllisen usein eli lähes aina on jotain uutta ihasteltavaa. Valikoimissa on paljon mm Tine K:n tavaraa, mutta kyllä ehdottomasti parasta on ne runsaat kukat!


2 kommenttia:

 1. Sipulit näyttävät kivoilta lasipurkeissa eikä niitä tarvitse varmaan juuri kastella. Mulla nimittäin välillä kukkasipulit pääsevät kuivahtamaan liikaa, jos ovat aurinkoisella ikkunalla, ja lehdet alkavat kellastua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juuri kastelun kannalta lasipurkit on käteviä. Siis sen lisäksi, että näyttää kivalta! Olen pitänyt myös hortensiaa lasipurkissa ja kesti erittäin hyvin, vaikka voisi kuvitella mahdollisen astian pohjalla seisovan veden olevan ongelma.
   Täällä istutuspuuhut siirtyivät: yön aikana oli satanut lunta!!! Ääh...

   Poista