lauantai 19. lokakuuta 2013

Koirasisustusta


Tyyliä koirille berliiniläiseltä Cloud7-merkiltä. Ja mielestäni aivan supersuloisia mainoskuvia...
Brändin tuotteet tulivat tutuksi itselleni pari vuotta sitten, kun etsiskelin Hugolle uutta natisematonta sänkyä Köpiksestä. Silloin en kuitenkaan löytänyt Cloud7-koirapetejä mistään ja päädyimme erääseen toiseen hyväksi osoittautuneeseen hankintaan (tästä pian lisää). Nyt silmiini osui tuotemerkin pop up shop The dog is king days Normann Copenhagenin flagship storessa Kööpenhaminassa; 120 neliötä myymälästä on pyhitetty vain koirasisustukselle lokakuussa.


Itseäni merkin tuotteissa miellyttävät neutraalin tyylikäs värimaailma sekä pehmeän ja laadukkaan tuntuiset materiaalit. Omaan sisustusmakuuni ainakin uppoavat meleeratut harmaan sävyt sekä luonnonvärinen nahka yksityiskohdissa. Laadusta saa kuitenkin maksaa: Hugolle sopivan kokoinen sänky maksaisi useita satasia...


Cloud7-brändin nettisivuilla on myös tuotteiden käyttäjien oma kuvagalleria: suloisia koiria, tyylikkäitä koiranomistajia ja kivannäköisiä interiöörejä ihailtavaksi. (kaikki kuvat lainattu Cloud7) Vuff!

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja! On hankala löytää isolle koiralle tyylikästä koppaa... Kiva nähdä teidän koppavalinta myöhemmin. T: T

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, itsekin olen ihastunut näihin. Onneksi Hugolla on nyt kuitenkin toimiva peti eikä tarvitse sijoittaa uuteen... Kuvia seuraa myöhemmin :-) Mukavaa sunnuntaita!

      Poista