tiistai 6. elokuuta 2013

Laukkulöydöt





 




Kesälomat ovat ohi ja pikkuhiljaa alan taas aktivoitumaan blogin kanssa. Kesä oli melkoisen vauhdikas ja kului sutjakkaan pihatöiden ja muiden kunnostustöiden parissa...Ensi kesänä sitten vain nautitaan ja ollaan :)

Ehdin toki vähän nautiskellakin. Lunastin äitienpäivälahjani (lentoliput Köpikseen) ja lähdin vierailemaan blogin toisen kirjoittajan Neiti S:n luona. Pitihän se arvata, että meidän yhteiseen viikonloppuun kuului paljon oleskelua, fiilistelyä, hyvää ruokaa ja ravintoloita, kävelyä Kööpenhaminan maisemissa ja ennen kaikkea kirppiskierroksia!

Tässä postauksessa onkin kuvia ihanista nahkaisista kirppikseltä tehdyistä laukkulöydöistäni.
Malling & Mikai on pieni tanskalainen merkki, joka lienee lopettelemassa toimintaansa. Tässä ehkä syy, että en löytänyt järkeviä nettisivuja. Ja ehkä siksi myös kirpparillakin oli keko tämän merkin uusia, käyttämättömiä sandaaleja ja nämä käsilaukut.

Laukut ovat olleet oikein hyvä löytö ja ovat olleet todella ahkerassa käytössä - varsinkin tuo ruskea pussukka. Tein myös paljon muita ihania vaatelöytöjä, joista myöhemmin seuraavissa postauksissani... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti