tiistai 17. syyskuuta 2013

Sisustuslöytöretkellä Boknäsillä

Tässä muutamia itseäni ilahduttavia poimintoja Boknäsin valikoimasta, jotka luultavasti hieman poikkeavat totutusta Boknäs-mielikuvasta... Eli liikkeistä löytyyy yllättävän paljon muutakin kuin klassisia kirjahyllyelementtejä ja romanttista Flamant-sarjaa. Ensimmäisenä silmiini osui messinkinen ulkosuihku: se olisi aika ihana mökillä puiden siimeksessä. (kun siellä mökillä joskus ehtisi olemaan...) Pinta patinoituu kauniiksi aika nopeasti, paketissa olevat suihkut olivat vielä hyvin kirkkaita. Tämä menee ostoshaavelistalle ja on aivan toteutettavissa hintansakin puolesta: 129e.

Boknäsin valikoimaan näytti kuuluvan myös Beta-Plus-kustantamon sisustuskirjoja. Näitä olen aina raahannut Nykin reissuilta selkä vääränä...


Industrial-henkeen ihastuneille valikoimassa on peltinen rouhea kalustesarja. Tätä tyyliähän näkyy paljon myös tanskalaisilla suosituilla sisustusmerkeillä. Itse voisin hyvin kotiuttaa tällaisen kaapin vaikka pyyhkeille ja sopisi se mielestäni kivasti myös vaikka lastenhuoneeseen.


Syksyn pimeneviin iltoihin tunnelmanluojaksi iso rouhea puupölkkylampunjalka. Jalka ja varjostin myydään erikseen, joten etsisin siihen varmaan jonkun muun varjostimen. Rustikkiinen jalka olisi mielenkiintoinen kontrasti yhdistettynä valkoiseen ja yksinkertaiseen. Ehkä tällainen löytyy syksyllä isäni synttärilahjapaketista.... Hinta 120e. (Joo, isäni ei ole kiinnostunut sisustamisesta, mutta vanhemmilleni remontoidaan juuri uutta asuntoa ja työn alla on myös isälleni viihtyisä työhuone. Remontista on muuten tulossa vähän päivityksiäkin...)


1 kommentti:

  1. Ihan mahtava se peltikaappi! Sopisi täydellisesti meille eteiseen... Pitää käydä Hesan myymälässä katsomassa. K

    VastaaPoista