tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kukkakuosia

Dolce & Gabbanan kevät/kesä 2013 mallistoa. Myös mm. Pradalla, Diorilla, Mulberryllä ja Marnilla on vilahdellut kukkakuoseja kevään 2013 mallistoissa.

En ole kovin taitava ja ahkera ompelija, mutta päätin silti kokeilla kuinka onnistun ompelemaan itselleni nyt niin muodikkaan kukkakuosisen hameen. APUA! Niin ja vieläpä punaisen... En ole ennen ollut  kukkakuosien ystävä ja vielä vähemmän punaisen. Jostain kumman syystä hameesta tuli kuitenkin ihan kiva ja jopa pidettäväkin :) Tuollaisen perushameen tekeminen ei sittenkään ollut niin vaikeaa ja hieman kun malttaa silitellä saumoja auki sekä keskittyä ompeluun, niin onnistuminen on melko varmaa.

Ohjeen otin Moda -lehdestä (1/2011), jonka lainasin kirjastosta. Vuori jäi hameesta pois, jotta lopputulos olisi laskeutuvampi. Kangas, jota käytin on nimittäin morsiussilkin tapaista vahvaa ja hyvin liukasta. Sivusaumoihin lisäsin supertoimivat taskut, tykkään !!! Kangaskaupoissa on varmasti tällä hetkellä hyvät valikoimat erilaisia kukkakuoseja tarjolla. Itse en olekaan hetkeen kangaskaupoissa vieraillut, sillä olen käyttänyt minulle sukulaisten lahjoittamia ylijäämätekstiilejä. Tämä kangaspalanen löytyi isoäitini varastoista ja on siis hyvinkin todennäköisesti useamman kymmenen vuoden takaa :) Mahtavaa vintagea!

Oma ruusuhameeni, johon voisi hyvinkin yhdistää kevyen mustan yläosan.
Jos hullaannuit ruusuista, niin tässä myös seinälle pari vaihtoehtoa. Musta tapetti Designers Guildin Watalet ja värikäs on Designers Guildin Zephirine Orangerie P550-01 Rose.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti