sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Asuntoesittelyyn ja kirppikselle

Ihana aurinkoinen sunnuntai ja tarkoituksena suunnata kirppikselle Rungstedtin vanhalle juna-asemalle. Kirppis on kyllä aika pieni, mutta ajomatka sinne kulkee pitkin merenrantatietä, joka on reunustettu toinen toistaan suloisemmilla, komeammilla ja juhlallisilla vanhoilla taloilla! Eli näkymät ainakin ovat kohdallaan vaikkei kirppikseltä tekisikään mitään löytöjä... Luin päivän sanomalehden rauhassa ja bongasin sieltä myös kiinnostavan näköisen myynnissä olevan talon ihan kirppiksen läheltä; houkuttelisi siis käydä vilkaisemassa...


Talo on rakennettu vuonna 1927 ja siinä on 199 neliötä + kellarikerroksessa vielä 90 neliötä lisää. Tontti on melkein 1600m2 ja ranta ihan lähellä. Energialuokitus tässäkin talossa on epätaloudellinen "E". Talo on myynnissä Ivan Eltoft Nielsenillä, jonka nettisivuilta kuvat on lainattu.

Tyylillisesti talo on sisustettu ehkä hieman liian pehmeästi makuuni, mutta itse rakennus on kyllä aika suloinen! Jos olisin Tanskasta hankkimassa taloa, niin ostaisin ehdottomasti tiilitalon. Tykkään todella paljon rapatuista taloista, mutta täällä ilmasto on jotenkin niin haastava, että rappaukset ovat koetuksella. Kevään tietää viimeistään silloin olevan pitkällä, kun kaikki talonomistajat korjailevat talven rappausvaurioita...
Tässä talossa parasta on mielestäni tilava & valoisa ruokahuone, suojaisa piha ja iso parveke, johon on käynti suoraan makuuhuoneesta! I like!

2 kommenttia:

  1. Saisiko tällaisia Suomeenkin, kiitos! Viime kesänä kierrellessämme autolla Tanskaa ihailimme mekin juuri vanhoja taloja ja niiden pihoja.

    VastaaPoista
  2. Hei,
    Olen ihan samaa mieltä! Täällä on niin paljon kauniita taloja; asuntoa ostaessa tarjontaa olisi melkein varmaan jo liikaa. (Jos budjetista ei tarvitsisi välittää)

    VastaaPoista