perjantai 22. maaliskuuta 2013

DIY statement kaulakoru

Guccin kevät/kesä 2013 mallistoa. Tooodella näyttäviä koruja! Pieni kaula-aukko, yksinkertaiset kauniisti muotoillut vaatteet antavat lisänäyttävyyttä.

Kaikkea sitä täytyykin kokeilla...Tällä kertaa aloin himoitsemaan omaa statement korua. Kukapa tuollaista ei haluaisi!!!

Pengoin siis jälleen materiaalivarastojani ja löysinkin isot läjät vanhoja nappeja. Näyttävät ja ehkä muuhun käyttöön hieman erikoisen väriset napit sopivat erinomaisesti tähän koruprojektiin :) Kiinnitin napit superliimalla (myös kuumaliima sopii tähän hommaan) keltaiselle nahalle, joka on ilmeisestikin ollut osa jotain vaatetta. Nahka on todella pirteän värinen ja lisäksi se oli valmiiksi muodoltaan kaulakorun pohjaksi sopiva. Mikäli napeissa on taustalla metalli-/muovilenkki kiinnittämistä varten, kannattaa ne katkaista pihdeillä pois ennen liimaamista. Nappeihin, joissa on reiät, kiinnitin oranssia ja valkoista lankaa koristeeksi. Kun kaikki napit olivat kiinni pohjassa leikkasin ylimääräisen nahan pois. Nahan sijaan voi hyvin käyttää vaikkapa huopaa, paksuhkoa puuvillakangasta tms. Kangasta käytettäessä liiman sijaan suosittelen nappien ompelua paikoilleen.

Korusta voi tehdä juuri sen muotoisen kuin itse haluaa. Käytetyt napit ja helmet sanelevat melko paljon korun muotoa. Sommittelulla ja eri vaihetoehtojen kokeilemisella ennen kiinnittämistä saa varmasti kivan lopputuloksen.

Pirteän keltaisen nahan päälle sommiteltuja nappeja.
Valmis koru kaulalla. Nauhojen avulla korun pituutta voi säädellä helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti