perjantai 11. tammikuuta 2013

Mustavalkoinen makuuhuone

Rauhallinen mustavalkoinen makuuhuone.
Laatikosto: Muurame Moduli / Sänky: Tempur / Tekstiilit: Marimekko Bottna
Maljakko: Iittala / Matto: MBTM

Rauhallinen mustavalkoinen makuuhuone, joka on kalustettu pitkään mukana kulkeneilla klassikoilla; Muuramen Moduli-laatikostokin on kuulemma 60-luvulta... Tähän väri- ja muotomaailmaan on helppo halutessaan tuoda lisää värejä ja yksityiskohtia. Kuvakollaasi syntyi kuitenkin nyt siitä, kun mietimme tilaan sopivaa valaisinta yöpöydille. Ehdotukseni tanskalainen AJ-valaisin ja ranskalainen Lampe Gras jatkavat muiden kalusteiden kanssa samaa klassikkolinjaa ja tarvittaessa ne voi siirtää vaikka työ- tai olohuoneeseen.

Askeettista värimaailmaa voisi täydentää muutamalla lisätyynyllä; kun värimaailma on näin yksinkertainen, niin kuoseilla voi kai leikitellä... Varastoistani löytyy vielä pala Marimekon Marhaba-kangasta ja H&M Homen mallistossa on tarjolla kiva ja todella edullinen  puuvillainen mustavalkokuvioitu tyyny. Hinta 2,95e! Huomasin myös, että henkkamaukan samettityynynpäälliset olivat saaneet lisää värejä taas varastoon. Ja oli kevätmallistossa kaikkea muutakin inspiroivaa kotiin!

Leppoisaa viikonloppua! Toivottavasti kaikki ehtivät viikonloppuna viettää arkea enemmän aikaa rennosti makkarissa loikoillen :-)
Louis Poulsen: AJ / Lampe Gras: N°205 / Design Letters mukit
Marimekko: Marhaba-kangas / H&M Home kynttilät 4,95e
H&M Home tyynynpäälliset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti