sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Neulejuttuja...


Lasten neuleita on ihana tehdä, kun ne valmistuvat melko nopeaa ja varsinkin poikien neuleissa mallit ovat kivoja - klassisia ja ajattomia. Väriskaala neuleissani ei juurikaan poikkea harmaan, ruskean, valkoisen ja mustan sävyistä. Tosin joskus jopa ripaus jotakin kivaa tehosteväriä, kuten punaista tai jopa neonvihreää, pääsee mukaan muutamalla raidalla :) Nyt lankakaupoissa on ollut todella paljon liukuvärjättyjä ja kirjopintaisia kirkkaansävyisiä lankoja...makustelen vielä niiden kanssa...villasukissa ne kyllä toimivat oikein kivasti :)


Käsityölehtiä ja -kirjoja on todella paljon! Olenkin haalinut niitä mielettömät pinot. Kun vain olisi loputtomasti aikaa tehdä näitä kaikkia ihanuuksia...Joulupukkikin tiesi mistä pidän ja toi minulle monta ihanaa neulekirjaa :) Classic knits for men; Martin Storey & Wendy Baker oli joululahjakirjojen ykkönen! Miehille tuntuu olevan niin vähän malleja - siis kivoja sellaisia...Tässä kirjassa niitä oli paljon.

Suosikeiksini on noussut varmasti kaikkien tuntemat Erika Knight ja Debbie Bliss. Rowanin julkaisuja olen yrittänyt metsästää. Valitettavasti nämä huippusuunnittelijoiden luomuksia sisältämät julkaisut tuntuvat olevan vaikeasti löydettävissä. Lehtien joukosta Filati on osoittautunut erittäin toimivaksi. Näitä saakin ihan tuosta lähikaupasta. Ja niitä tarttuukin aina mukaani uuden numeron ilmestyttyä. Lisäksi voin lämpimästi suositella DROPS Design sivustoa!

Nyt vain koitan nopeasti tehdä työn alla olevat luomukseni loppuun ja päästä uusien kimppuun! :)

Miesten neuletakin ohje löytyy Erika Knightin kirjasta Men's Knits.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti