maanantai 28. tammikuuta 2013

Paakarin näkkileipää

Teimme viikonloppuna pienen retken Kangasalle. Osa porukasta meni uimaan Kuohuun, mutta itse jätin tämän suosiolla väliin ja lähdin hieman pidemmälle kävelylenkille. Ilma oli mainio, vaikka talviaurinko ei juuri näyttäytynytkään...Kovin pitkälle tosin en päässyt kun pysähdyin ensimmäisen kerran.

Ravintola Paakari on paikka, jossa käyn lähes jokainen kerta kun vierailen Kangasalan keskustassa. Suosittelen!

Ravintola Paakari, Kangasala.
Tällä kertaa en kuitenkaan käynyt syömässä, vaan piipahdin ravintolan konditoriassa hakemassa uimareille tuliaisia. Paakarin näkkileipä on perheemme suosikkia ja sitä tuleekin ostettua usein mukaan. Kaipasin myös jotain makeaa ja otin testiin sokerikanelipullia. APUA, niitä olisi todellakin voinut syödä enemmän kuin yhden! Ihana pehmeä kanelisokeritahna super pehmeän pullan kierteiden välissä - taivaallisen hyvää! Jatkossa nämä pullat ovat myös ostoslistallani... :)

Pienenä vinkkinä kerrottakoon, että Paakarin näkkileipää saa myös Tampereelta, Tammelantorin laidalla olevasta Ruokapuoti Lempi lähiruokamyymälästä. Oikein viehättävä ja vierailun arvoinen liike! Itseasiassa myös toukokuun Divaanissa (5/12) oli kyseinen myymälä noteerattu pienellä jutulla. :)

Paakarin näkkileipää ja sokerikanelipullia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti