tiistai 3. joulukuuta 2013

Joululahjalistalla: tyylikäs citypyöräilyopasSurffailin Thames and Hudsonin nettisivuilla etsimässä mielenkiintoista luettavaa ja silmiini osui tämä hilpeä eurooppalaisten kaupunkien pyöräilyopas. Kahdeksanosainen ja kompaktinkokoinen teos opastaa kahdeksan eurooppalaisen kaupungin vilinässä pyöräilijää. Pienistä näytteistä päätellen opas on kirjoitettu rennolla otteella ja infoa on mm shoppailumahdollisuuksista, mukavista kahvipaikoista, kutsuvista picnic-puistoista ja kaupungin ulkopuolisista retkikohteistakin. Iso plussa kirjojen pienestä koosta (helppo kuljettaa taskussa pyöräretkellä) ja todella viehättävän näköisestä kuvituksesta.

Eli luulen, että joululahjalistalleni on nyt löytynyt ensimmäinen toive. En kyllä todellakaan tarvitse mitään ja nyt muuton yhtydessä ajatus kaikesta tavarasta tuntuu turhalta, mutta aina sinne kirjahyllyyn muutama kirja on tervetullut :-)

Teoksen julkaisija on siis Thames and Hudson yhteistyössä Rapa Racing:n kanssa ja kirjan kirjoittajia on mm Andrew Edwards ja Max Leonard. Oppaat kaupungeista: Kööpenhamina, Lontoo, Barcelona, Milano, Pariisi, Berliini, Amsterdam ja Antwerpen & Ghent.

Kuvat lainattu: Thames and Hudson ja Cyclelove

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti