perjantai 16. toukokuuta 2014

Makuuhuoneen yksi nurkka

Perjantai. Sellainen päivä, että olisi pitänyt tai pitäisi vieläkin tehdä paljon työhommia, mutta jotenkin jopa siivous tuntui inspiroivalta... Olin ajatellut näpytteleväni konetta istuen betoniportailla ja nauttien auringossa, mutta ainakin meilläpäin on ollut harmaan pilvinen päivä. Tässä siivouksen lomassa räpsäistyjä kuvia makkarin yhdestä nurkasta. Kaiken muutto- ja remonttikaaoksen (kyllä, edelleen!) keskellä ollaan yritetty pitää edes makuuhuone siistinä.


Lampe Gras löysi paikkansa miehen yöpöydältä

Kuvissa komeilee pääosassa meille sattumalta asumaan kotiutunut  hieman kuljetuksessa kolhiintunut Lampe Grasin pöytävalaisin. Tykkään. Mies sai tämän pikkuisen yövaloksi, koska toinen Artemiden Tolomeoistamme vaurioitui muutossa eikä sitä ole vielä korjattu.


Lisätyynyinä taustalla toimii isot by Nordin kudotut tyynyt

Olkihattu odottaa aurinkoisia päiviä parvekkeen oven vieressä; tässä se ehkä selviää kesään asti litistymättä!

Väliaikaisena päiväpeittona toimii valkoinen Hästensin untuvatäkki

Makuuhuoneen yhdellä seinällä on 200x100cm kokoinen peili antamassa tilantuntua.
Se myös hauskasti tuplaa sängyn päällä olevan taulun.

Makuuhuoneen kalustus on syntynyt aika sattumalta ja vähitellen. Yöpöytinä nyt toimivat isovanhemmiltani periytyneet Muuramet ovat olleet monessa muussakin käytössä. Minun Tolomeo-yövalo oli alunperin opiskelijaboksini työvalo. Muuramen korkeat Mup-kaapit taas siirrettiin nyt muuton jälkeen tänne yläkertaan; aiemmin ne palvelivat astiakaappeina ruokahuoneessa. Mustavalkoisen taulun ostin 18-vuotiaana kierrätyskeskuksesta. Kaupan jälkeen selvisi, että serigrafia oli poistettu tamperelaisesta Rosendahl-hotellista remontin yhteydessä ja taiteilijakin oli ihan nimekäs eli varsin hyvä hankinta viidelläkymmenellä markalla!

Leppoisaa viikonloppua!


2 kommenttia:

  1. Aivan ihana makkari ja mikä tarina tuolla taululla! Oot kyllä ollut aikaas edellä;) Viikonloppua, jopa helteistä sellaista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista rouva Santsikuppi ;-) Silloin aikoinaan oli tiukka väriskaala käytössä: mustaa, valkoista ja harmaata... Aurinkoa!

      Poista