sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Joulupaketointia...


Olin ystävieni mukana eilen lahjaostoksilla; Köpiksen keskustassa oli kyllä moni muukin samoissa puuhissa. Suurin osa liikkeistä on koonnut tyylikkäät jouluasetelmat ikkunoihin ja esimerkiksi Royal Copenhagen on kattanut myymäläänsä perinteiset joulupöydät. Keskustassa on myös useita tunnelmallisia joulutoreja (mm Nyhavn & Amager Torv), jotka ovat avoinna jouluun asti joka päivä.

Pukinkonttiin sujahti paljon tanskalaista designia ja herkkuja. Ystävieni valitsemista kivoista lahjoista tuli itsellekin paketointifiilis! Tänä vuonna osa tonttujen tuomista paketeista on mustavalkoisia: pöllöjä ja raitoja punaisilla silkkinauhoilla. En kuitenkaan aio unohtaa pitkäaikaista paketointimateriaalisuosikkiani; ruskeaa pakettipaperia. Siitä saa tehtyä niin eri tyylisiä paketteja vain nauhaa ja koristeita vaihtamalla. Ja mikä parasta, sitä voi käyttää ympäri vuoden.

Joulufiilistä lisää muuten yöllä satanut ensilumi! Nyt pitääkin mennä LAKAISEMAAN talomme edessä oleva jalkakäytävä lumesta; täällä lumi poistetaan joko järkyttävällä määrällä suolaa tai sitten lakaisemalla. Viime talvena joku naapureistamme näytti myös puhaltavan parin sentin lumikerrosta pois lehtipuhaltimella.... No, maassa maan tavalla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti