tiistai 15. heinäkuuta 2014

Ruskeaa lasia kirpparilta

Blogiloman aikana on ehtinyt käydä myös Suomi-kirppareilla. Tampereelta Jäähallin ulkokirpparilta tarttui mukaan yhtenä sunnuntaina ruskeaa lasia. Osa vanhoja apteekkipulloja ja onkohan toiset olleet tarkoitettu elintarvikkeille? Pohjassa on nimittäin samanlaiset kokomerkinnät kuin vanhoissa kermapulloissa... Lasi on kivan elävää (=epätasaista) ja pullot ovat myös yksilöllisen mallisia eli pieniä koko- ja suoruuseroja niissä on. Seitsemän lasin kokonaispaketti maksoi yhteensä 3 euroa; hyvä hankinta! Esineet odottelevat nyt olkkarin hyllyllä oikeaa paikkaansa, jonne ne pääsevät viikon 31 jälkeen, kun parkettimme on hiottu.


Hyllyllä on seurana myös kaksi vanhaa kermapulloa, jotka tulivat vastaan kansallisena siivouspäivänä katumyyjältä Hämeenpuistossa Tampereella. Oli kiva yllätys, kun ympäri kaupunkia oli asukkaita myymässä heille turhiksi jääneitä tavaroita. Kyseisenä päivänähän kuka tahansa sai laittaa oman myyntipisteensä pystyyn. 
Pullojen alla on tanskalaista 50-luvun muotoilua tiikkitarjotin; mistäpä muualta kuin Köpiksen kirppareilta... :-)P.S. Anteeksi rakeisista iPad-kuvista ja pahoittelut vielä blogitauosta sekä kiitos kaikille sen aikana uskollisesti vierailleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti